• U1
  • U2

dansk/nordisk

det danske/nordiske køkken

Det danske/nordiske køkken spænder vidt fra de gamle nordiske teknikker, til gourmetmaden vi ofte ser i dag. Mine danske/nordiske retter er altid moderne og velsmagende. Æstetisk er de nogle af de flotteste retter. Også smagen er der fuld fokus på, da vi har så mange lækre råvarer i Norden.

Se nogle af mine retter herunder. Har De nogle forslag til menuen, eller specielle allergier som der skal tages forhold for, er jeg meget fleksibel. Priserne gælder ved minimum 6 kuverter.
Priser er incl moms og levering i Vojens by. Uden for bygrænse 5 kr. per. kilometer.

forretter

  • Laksefarceret rødspættefilet m,urter i julienne hummercreme
    kr.78,00
  • Terrine af unghanebryst m, perleløg og urtedressing
    kr.78,00
  • Skalddyrs cocktail anno 2017
    kr.88,00
  • Capaccio af ferskrøget laks m,pesto
    kr.68,00
  • Letrøget laksetatar m, æblekompot
    kr.68,00

*Der serveres hjemmebagt brød til forretterne.

hovedretter

  • Kalvemørbrad som hel eller tournedos
    kr.198,00
  • Langtids braseret kalv
    kr.168,00
  • Kyllingebryst tomatino bagt m, parmasan
    kr.158,00
  • Grillieret kalvespidsbryst m, garniture
    kr.168,00

*Alle hovedretter serveres m, sæsonens grønt og kartoffel.

desserter og oste

  • Triflis af årstidens bær m, engelsk creme
    kr.58,00
  • Gammeldaws æblekage m, flødeskum
    kr.52,00
  • Ostetallerken m, marinerede waldnødder og druer
    kr.62,00
Nordisk laks
Designet af MediaBuy