• U1
  • U2

om laust kogekunst

min historie

Jeg, Niels Laursen, er udlært kok fra Høppners Hotel i Haderslev. Som yngre arbejdede jeg både i ind og udland. Jeg har været selvstændig restauratør siden 1978 og har drevet Hotel Vojens siden 1982. Jeg har på nuværende tidspunkt forpagtet det ud.

Jeg har stor all round viden og rutine, og jeg har altid brændt for kokkefaget. Jeg står til rådighed med menusammensætninger, gerne med det rigtige vinvalg. Jeg bruger kun de bedste råvarer, da kvalitet er mit fokus.

Har De selv råvarerne, arbejder jeg gerne ud fra dette på time basis.

De er altid velkommen til at kontakte mig. Se mine kontaktoplysninger i bunden af siden, eller brug min kontaktformular under kontakt i menulinjen.
Kogemand Niels Laursen fra Vojens
dansk/nordisk

dansk/nordisk


international

international


mormorskøkken

mormorskøkken


brunch/lunch

brunch/lunch


Designet af MediaBuy